De ce sa iti inscrii copilul la cursuri de pictura si desen?

cursuri-pictura-copiiUn copil cu imaginatie si creativitate va fi un adult care se va descurca in viata, chiar si in cele mai complicate imprejurari. O modalitate foarte simpla pentru a stimula creativitatea si imaginatia micutilor este pictura. Prin pictura copiii pot sa se distreze si sa isi exprime creativitatea in cele mai frumoase moduri, se exprima mai profund, prin arta. Un copil care va participa la cursuri de desen si pictura va avea o gandire critica mai buna, va putea lua decizii singur, va distinge mai usor intre ce este bine si ce nu este bine.

Pictura este perfecta atunci cand micutul se plictiseste si vrea un motiv in plus de distractie si bucurie, jocul cu pensula pe hartie este constructiv si placut, stima de sine este mai buna, copilul invata ceva si se mandreste mai apoi cu ce stie. Copilul este mai stabil din punct de vedere emotional, isi exprima emotiile mai bine, are incredere in sine si priveste lumea fara teama ca nu poate realiza ce isi propune. Interactiunea din timpul cursurilor de pictura este perfecta pentru a avea mai multa incredere in ce pot sa faca, relationarea va fi mai usoara daca va exista o comunicare mai buna obtinuta prin pictura. De asemenea, pictura poate fi o maniera foarte buna si eficienta pentru a scapa de stres si de suparare, sentimentul de implinire de la finalul proiectului artistic contribuie si el la indepartarea sentimentelor negative.

Dezvoltarea creierului va fi si ea mai buna, ambele parti ale creierului se dezvolta armonios, legatura dintre ele este posibila prin stimularea laturii creative in timpul cursurilor de pictura. In urma acestor cursuri de pictura copiii vor sti sa aprecieze si sa recunoasta operele artistice de calitate, vor sti cum anume ia nastere un univers artistic si ce valente poate capata prin schimbarea unor anumite culori sau tuse. Cursurile de pregatire la desen si pictura pentru copii organizate de pictorul Andrei Branisteanu sunt ideale pentru dezvoltarea abilitatilor si a talentului artistic, sedintele dureaza doua ore, sunt interactive, in timpul lor se invata totul despre tehnicile picturii, pictorul are experienta in lucrul cu micutii.

Pictura de sevalet in ulei pe panza va fi produsul final al colaborarii dintre micuti si pictor, sedintele se fac al domiciliul cursantilor, toate materialele necesare sunt aduse de pictor.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

    Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>